Over ons

TALK ABOUT YOU: Dé plek om je foto's te laten spreken

Ben je op zoek naar een platform waar jij of jouw bedrijf in de schijnwerpers kan staan? Kijk dan eens op talkaboutyou.nl. Over talkaboutyou.nl wordt volop gesproken, en dat is niet voor niets. Het is dé plek waar mensen en bedrijven hun mooiste foto's delen en waar bezoekers op kunnen stemmen.

Waarom kiezen voor talkaboutyou.nl?

Er zijn meerdere redenen waarom je voor talkaboutyou.nl zou moeten kiezen:

  • Grote community van fotografie-enthousiastelingen
  • Eenvoudig je foto's uploaden en delen
  • Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete foto's
  • Veel exposure voor jou of jouw bedrijf

Of je nu een professionele fotograaf bent, een bedrijf dat zijn producten of diensten wil showcasen, of gewoon iemand die trots is op zijn of haar fotografie-skills, op talkaboutyou.nl ben je aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

Het proces is simpel. Je uploadt je mooiste foto's naar talkaboutyou.nl, voegt een korte beschrijving toe en deelt de link met je vrienden, familie en collega's. Zij kunnen vervolgens stemmen op jouw foto's en ervoor zorgen dat jij of jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

Dankzij talkaboutyou.nl hebben we veel nieuwe klanten aangetrokken. De exposure die we kregen was onbetaalbaar! - Tevreden bedrijf

Word onderdeel van de community

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan op talkaboutyou.nl en word onderdeel van een groeiende community van fotografie-liefhebbers. Laat je mooiste foto's zien, verzamel stemmen en zet jezelf of jouw bedrijf op de kaart. Over talkaboutyou.nl zal nog lang nagepraat worden!